(Medior) Planoloog

Ben jij die planoloog die beschikt geruime jaren ervaring en ben je toe aan een volgende stap in je carrière, dan is dit je kans! Om invulling te geven aan de gewenste uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een proactieve planoloog.

Wat ga je doen?
Je houdt je bezig met het opstellen van bestemmingsplannen en het coördineren van de bijbehorende onderzoeken. Je werkt mee aan diverse andere planologische vraagstukken. Het kan gaan om een haalbaarheidsonderzoek, maar ook om het opstellen van bijvoorbeeld een visie. Je werkt aan zeer diverse, uitdagende, integrale ruimtelijke projecten en bent betrokken vanaf het eerste initiatief tot en met de realisatiefase. Kragten heeft een gevarieerde opdrachtenportefeuille en werkt voor diverse soorten opdrachtgevers: van particulier tot Rijksoverheid. Dit zorgt voor een afwisselende, uitdagende werkomgeving. Je werkt samen met verschillende vakgebieden binnen Kragten zoals stedenbouw, infrastructuur, mobiliteit, ruimtelijke ordening, duurzaamheid, natuur, gezondheid en milieu.

Jouw profiel
• Je hebt afgeronde relevante HBO/WO opleiding.
• Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
• Het is een pré als je affiniteit hebt met landelijk gebied.
• Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Wij komen graag in contact met jou als jij je herkent in dit profiel en een bedrijf zoekt waarin je je talenten verder kunt ontwikkelen. Als onderzoeken en analyseren van diverse soorten informatie in je natuur zitten, je proactief wilt bijdragen aan uiteenlopende (planologische) projecten én graag in een team werkt waar de sfeer goed is, neem dan contact op.

Geïnteresseerd
Wil jij met jouw kennis en ervaring onze organisatie versterken? Vind jij het leuk om door samenwerking tot successen te komen en is deze rol je op het lijf geschreven? Stuur dan je motivatie en CV naar job@kragten.nl.
Voor meer inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Stan Rademakers (Vakgroephoofd Ruimte) via 088-3366333.

Solliciteer!