Projectleider Infra met Coaching Skills

Wij zoeken een projectleider infra met coaching skills (40 uur)
(Standplaats Rosmalen)

Onze uitdaging
Projectleiders infra worden veel gevraagd. Dat kan lijken op het zoeken naar een speld in een hooiberg. Toch gaan wij graag die uitdaging aan, omdat we denken dat we jou echt iets moois kunnen bieden. Want naast jouw expertise die je in gaat zetten in je rol als projectleider infra vragen we nog iets anders.
In Rosmalen zit een relatief “jong” team civieltechneuten. Er liggen veel kansen om dit team verder te laten groeien. Hieraan lever jij een belangrijke bijdrage. Met jouw kennis en enthousiasme til je samen met deze groep enthousiaste collega’s het team naar een hoger niveau.


Geen functieomschrijving, wel een richting

Wij hebben geen vaste functieomschrijvingen, dus je krijgt de ruimte en vrijheid om jouw rol zo uitdagend en interessant mogelijk te maken voor jezelf en voor Kragten. We gaan graag met jou in gesprek over de vaardigheden die je nu beschikt, maar zeker ook over jouw ambitie. Bij Kragten werken we vanuit de Kragt van vertrouwen en dat betekent dat wij mensen inzetten op projecten waar ze energie van krijgen en waar ze zich kunnen ontwikkelen. Bij ons werk je echt vanuit je intrinsieke motivatie en daardoor verzetten we bergen werk en halen we de juiste resultaten.
Wij geloven in een juiste combinatie van kwaliteiten; niet vanuit één vastomlijnde rol, maar een combinatie waarover wij het samen eens zijn.

Onze vraag aan jou

Relevante werkervaring als projectleider in de infratechniek is uiteraard nodig. Daarnaast heb je een goed gevoel voor budgetbewaking, projectbeheersing, technisch inzicht en teamontwikkeling. Kragten heeft een familiecultuur. Dat betekent onder andere dat wij lange termijn relaties erg belangrijk vinden. In jouw manier van werken en communiceren zien we dat dan ook graag terug, ook richting onze klanten. We vliegen projecten integraal aan, dus vanuit een brede scope kijken naar projecten en het opzoeken van collega’s van andere vakgroepen zoals mobiliteit, ruimte en cultuurtechniek is onmisbaar.

Wat bieden we jou
Bij Kragten werken in totaal 240 medewerkers. Jij gaat onderdeel uitmaken van een vakkundig en enthousiast team van 26 civiele techneuten (standplaats Herten en Rosmalen samen), waarvan 5 techneuten in ons kantoorpand in Rosmalen werken en waar je dus de ontwikkeling mee gaat doormaken. Je werkt aan mooie en diverse projecten, zoals bijvoorbeeld de Eindhovense weg in de gemeente Waalre maar ook voor de TU Utrecht.
En uiteraard…we bieden je een marktconform salaris.


Interesse? Stuur je motivatie en CV naar job@kragten.nl
Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact op met Harold Stultiens, vakgroephoofd infratechniek, telefoon: 06 – 29 63 27 04. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Kitty van der Linden via job@kragten.nl of 06 – 229 308 11.

Solliciteer!