Adviseur geluid

Bij ons draait alles om de inrichting, herinrichting en beheer van de (openbare) ruimte. En daarmee zijn we tastbaar aanwezig in de samenleving. Daar zijn we trots op. Gepaste trots wel, want we doen het graag samen met de klant en de eindgebruikers. Thema’s als klimaat, biodiversiteit, energietransitie, circulaire economie, sport en bewegen zijn bij ons aan de orde van de dag. Waarom? In het kader van ruimtelijke ontwikkeling leveren ze allemaal een bijdrage aan een fijne samenleving. Met passie en plezier dragen wij daar ons steentje aan bij.

Wij zoeken een adviseur Geluid
40 uur), standplaats Herten of Rosmalen

Wat ga je doen?
Je adviseert ten aanzien van geluid bij onder meer vergunningaanvragen (o.a. voor de industrie) en omgevingsplannen, de aanleg en onderhoud van infrastructuur, realisatie van woningen en de ontwikkeling en uitbreiding van leisure parken. Dit adviseren doe je onder meer aan de hand van akoestische rekenmodellen al dan niet in combinatie met geluidmetingen. Jouw expertise geeft je een unieke rol als spin in het web binnen multidisciplinaire projecten en maakt jouw werk afwisselend.

Geen functieomschrijving, wel een richting
Wij hebben geen vaste functieomschrijvingen, dus je krijgt de ruimte en vrijheid om jouw rol zo uitdagend en interessant mogelijk te maken voor jezelf en voor Kragten. We gaan graag met jou in gesprek over de vaardigheden die je nu beschikt, maar zeker ook over jouw ambitie. Bij Kragten werken we vanuit de Kragt van vertrouwen en dat betekent dat wij mensen inzetten op projecten waar ze energie van krijgen en waar ze zich kunnen ontwikkelen. Bij ons werk je echt vanuit je intrinsieke motivatie en daardoor verzetten we bergen werk en halen we de juiste resultaten.
Wij geloven in een juiste combinatie van kwaliteiten; niet vanuit één vastomlijnde rol, maar een combinatie waarover wij het samen eens zijn.

Onze vraag aan jou
Je hebt een HBO opleiding Natuurkunde, Civiele Techniek, Bouwkunde, Milieukunde of vergelijkbaar. Ervaring als geluid adviseur is een pré maar geen vereiste. Ook starters worden nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren. Je bent sterk in communicatie en samenwerking maar kunt ook zelfstandig je talenten volledig tot zijn recht laten komen. We vliegen projecten integraal aan, dus vanuit een brede scope kijken naar projecten en het opzoeken van collega’s van andere vakgroepen zoals Ruimte, Water en Mobiliteit is onmisbaar.

Wat bieden we jou
Bij Kragten werken in totaal 240 medewerkers. Je gaat deel uitmaken van de vakgroep milieu, een team van 18 enthousiaste en betrokken adviseurs en specialisten werkzaam binnen de werkterreinen geluid, bodem, externe veiligheid, geur, bedrijven en milieuzonering, archeologie en milieuvergunningen. Binnen het werkterrein geluid ga je samenwerken met ervaren adviseurs en specialisten met uitgebreide kennis over alle aspecten van geluid. En uiteraard…we bieden je een marktconform salaris.
Interesse? Stuur je motivatie en CV naar job@kragten.nl
Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact op met Peter Kaasenbrood, vakgroephoofd milieu, telefoon: 06 – 42 45 88 16. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Kitty van der Linden via job@kragten.nl of 06 – 229 308 11.


Solliciteer!