Menu
Home

Carrière

Wij zetten elkaar in op onze “Kragt”
Wij geven vorm aan ruimte in al haar verschijningsvormen. Wij geven ruimte daarbij niet alleen een vorm maar geven haar ook een functie en optimaliseren het gebruik met slimme combinaties.
Die integrale visie is kenmerkend voor onze manier van werken. Een platte organisatie met verantwoordelijkheden laag in de organisatie versterkt deze manier van werken. We dagen elkaar uit verder te kijken dan het eigen vakgebied. Zo komen we tot integrale en weloverwogen visies, innovaties, beleidsplannen, (her)inrichtingen en verbeteringen van (bestaande) openbare ruimte.

Jouw krachten versterken onze “Kragt”
Bij ons krijg je ruimte om je te ontwikkelen en te groeien in je rol. We maken daarom geen gebruik van vaste functieprofielen maar zoeken samen de rol die bij jou past. Dat doen we op basis van jouw krachten en de vragen en ontwikkelingen die we in de markt zien. Daarvoor zijn uiteraard een proactieve houding, motivatie, betrokkenheid en passie vereist.

Dit vanuit de overtuiging dat wanneer je je kan focussen op werkzaamheden die je leuk en interessant vindt, dit ook ten goede komt van het resultaat.

toTop
de kragt van vertrouwen
Naar het Kragten Portal