Adviseur Stedelijk Water

Wij zoeken een Adviseur Stedelijk Water
(Standplaats Rosmalen of Herten)

ONZE UITDAGING.
Wij vervullen een cruciale rol in het hedendaagse stedelijke waterbeheer, en dit belang is de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. De frequentie en intensiteit van hevige regenval nemen toe als gevolg van klimaatverandering, wat leidt tot uitdagingen op het gebied van wateroverlast en rioleringsproblematiek in stedelijke gebieden. In dit snel veranderende landschap is maatwerk essentieel, en wij staan bekend om ons vermogen om innovatieve oplossingen te bieden.

GEEN FUNCTIEOMSCHRIJVING, WEL EEN RICHTING
Wij hebben geen vaste functieomschrijvingen, dus je krijgt de ruimte en vrijheid om jouw rol zo uitdagend en interessant mogelijk te maken voor jezelf en voor Kragten. We hebben wel een denkrichting; In deze rol adviseer je op pragmatische wijze over waterproblemen in stedelijk gebied. Je werkt mee in multidisciplinaire projecten aan een duurzame en klimaatbestendige buitenruimte. Maar je werkt ook zelfstandig onderzoeken en rapportages uit zoals waterhuishoudelijke plannen, basisrioleringsplannen en gemeentelijke rioleringsplannen tot en met de technische uitwerking. Verantwoordelijk voor het ontwerpen en modeleren en optimaliseren van geavanceerde infrastructuren, waarbij je jouw hydraulische en hydrologische vaardigheden inzet voor duurzame oplossingen. Deze opdrachten doe je voor private partijen, gemeenten en waterschappen. Voorbeeldprojecten zijn strategische klimaatadaptatieplannen en groen- blauwe agenda’s, systeemoverzicht stedelijk water en netwerken.

ONZE VRAAG AAN JOU
Wij zoeken een kandidaat met een afgeronde opleiding op Academisch of HBO niveau (bij voorkeur civiele techniek, hydrologie en/of watermanagement). Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen het vakgebied stedelijk water. Je beschikt minimaal over kennis en ervaring op het gebied van ontwerpen en dimensioneren van wateropgaves in het stedelijk gebied.


WAT BIEDEN WE JOU
Bij Kragten werken we met circa 240 mensen met passie, plezier, trots en betrokkenheid aan de huidige maatschappelijke uitdagingen op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. Ons bedrijf heeft een familiecultuur. Zo vinden we bijvoorbeeld lange termijn-relaties belangrijk, vinden het fijn als iedereen zich bij ons thuis voelt, kijken om naar elkaar en nemen samen beslissingen. Zoals je dat met je familie om de keukentafel doet. Zo staan we er écht samen voor. En we bieden je uiteraard een goed salaris en arbeidsvoorwaarden. Je gaat onderdeel uitmaken van een vakkundig en enthousiast team van professionals. Je gaat aan de slag met leuke en uitdagende projecten onder begeleiding van een senior adviseur. 


Interesse? Stuur je motivatie en CV naar job@kragten.nl
Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact op met Paul van Zandvoort, Vakgroephoofd Water, telefoon: 088-3366333. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Michiel van den Beuken via job@kragten.nl of 06-417 83 713.

Solliciteer!