Adviseur Stedelijk Water

Voor onze vakgroep Water zijn wij op zoek naar een Adviseur Stedelijk Water.

In deze rol adviseer je op pragmatische wijze over waterproblemen in stedelijk en landelijk gebied. Je werkt mee in multidisciplinaire projecten aan een duurzame en klimaatbestendige buitenruimte. Maar je werkt ook zelfstandig onderzoeken en rapportages uit zoals waterhuishoudelijke plannen, basisrioleringsplannen, stresstesten, klimaatadaptatieplannen, gemeentelijke rioleringsplannen. Deze opdracht doe je voor private partijen, gemeenten en waterschappen.


Wij zoeken een kandidaat met een afgeronde opleiding op Academisch of HBO niveau (bij voorkeur civiele techniek, hydrologie en/of watermanagement. Je hebt ruime werkervaring binnen het vakgebied stedelijk water. Je beschikt minimaal over kennis en ervaring binnen een van de vakgebieden in het ontwerpen/dimensioneren van afwatering of rioleringssystemen of landelijke watersystemen.

Bij Kragten werk je, samen met 180 collega’s, aan de meest uiteenlopende projecten in de leefomgeving. Van grootschalige infra- en waterprojecten tot advisering voor specialistische bedrijven en (inter)nationale evenementen.

Wij vinden het belangrijk dat je zelf jouw rol en carrière kunt vormgeven en dat faciliteren we dus. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en het inbrengen van ideeën. Je komt te werken in een inspirerende werkomgeving met gepassioneerde collega’s. Krijg jij energie van door samenwerking tot successen te komen? Herken je je in bovenstaand profiel? Stuur dan je motivatie en CV naar job@kragten.nl

Solliciteer!