Menu
Home

Organisatie

Wij werken aan ruimte in al zijn verschijningsvormen,  wij combineren vakkennis en proceskennis en stellen de klant daarbij centraal. Vertrouwen is daarbij een sleutelbegrip voor kwaliteit en continuïteit.

Als advies-, ontwerp- en ingenieursbureau heeft Kragten een heldere structuur zoals in het onderstaande figuur weergegeven.

Organisatie

We zijn als dienstverlener actief op het gebied van de ontwikkeling, de inrichting en het beheer van zowel het stedelijke als het landelijke gebied.  De integrale aanpak is kenmerkend voor Kragten, zoals de cirkels symboliseren; een multidimensionale organisatie.

Vanuit twee vestigingen in Nederland (Roermond en ’s-Hertogenbosch) hanteren we korte lijnen naar onze klanten. Kragten is opgericht in 1954 en bouwt sindsdien succesvol aan vertrouwen van klanten en medewerkers.

De Eigendomsstructuur van onze organisatie is te omschrijven als een volledige financiële werknemersparticipatie. Dit betekent dat alle aandelen van Kragten in handen zijn van medewerkers en management van het bedrijf. In onze visie past dit uitstekend bij een kennisintensieve organisatie zoals Kragten is. Het stimuleert betrokkenheid en ondernemerschap bij de medewerkers en draagt op die manier bij aan de continuïteit van het bureau.

toTop
de kragt van vertrouwen
Naar het Kragten Portal