Landmeter


LANDMETER
(Herten/ Rosmalen)


Ben je een echt buitenmens en graag zelfstandig aan het werk?
Voor ons team Geodata zijn we op zoek naar een ervaren landmeter voor heel diverse projecten in (zuid) Nederland. De ene keer sta je in de beek, de volgende dag langs de snelweg.
We vertrouwen op jouw kennis, ervaringen verantwoordelijkheidsgevoel. Vanzelfsprekend heb je collega’s waar je op terug kunt vallen en waar je ook vaak samen mee op pad gaat.


Wat ga je doen?
Als Landmeter bij ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van landmeetkundige metingen. Je werkzaamheden zijn onder andere:
• Uitvoeren van topografische metingen en kadastrale opmetingen op locatie
• Werken met Autocad en eventueel GIS-pakketten
• Opstellen van meetrapporten en tekeningen
• Zorgen voor nauwkeurige registratie en archivering van meetgegevens
• Samen met de projectleiders projecten voorbereiden
• Meedenken over landmeetkundige vraagstukken en bijdragen aan de optimalisatie van meetprocessen.

Wat bieden wij jou?
Bij ons werken ruim 240 mensen met passie, plezier, trots en betrokkenheid. Ons bedrijf heeft een familiecultuur en daarom zijn lange termijn-relaties belangrijk. Als je in onze cultuur blijkt te passen is een vast dienstverband na een jaar onze insteek.
We vinden het fijn als iedereen zich bij ons thuis voelt, kijken om naar elkaar en nemen samen beslissingen. Zoals je dat met je familie om de keukentafel doet. Zo staan we er écht samen voor. De arbeidsvoorwaarden moeten natuurlijk ook passen bij je persoonlijke situatie. Zo kun je bijvoorbeeld het flexibel in te zetten salarisdeel ook gebruiken om extra verlof op te nemen.

Wat vragen wij?
We zoeken een collega met een afgeronde opleiding in de richting van Geodesie, Landmeetkunde of vergelijkbaar. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als landmeter. Landmeetkundige apparatuur zoals GPS, total staton en laserscanner zijn voor jou bekend alsook de landmeetkundige software. Tevens ben je in bezit van rijbewijs B.

Interesse?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Tom Wesselink, Vakgroephoofd Geodatamanagement, telefoonnummer: 088-3366333.

Over Kragten
Bij Kragten draait alles om de inrichting, herinrichting en beheer van de (openbare) ruimte. En daarmee zijn we tastbaar aanwezig in de samenleving. Daar zijn we trots op. Gepaste trots wel, want we doen het graag samen met de klant en de eindgebruikers. Thema’s als klimaat, biodiversiteit, energietransitie, circulaire economie, leefbaar platteland en sport en bewegen zijn bij ons aan de orde van de dag. Waarom? Omdat ze in het kader van ruimtelijke ontwikkeling allemaal een bijdrage leveren aan een fijne samenleving. Met passie en plezier dragen wij daar graag ons steentje aan bij.


Solliciteer!