Projectmedewerker Natuur en Water

Wij zoeken een Projectmedewerker Natuur en Water
(Standplaats Herten)

Bij ons draait alles om het maken van plannen en de inrichting en beheer van de (openbare) ruimte. En daarmee zijn we tastbaar aanwezig in de samenleving. Daar zijn we trots op. Gepaste trots wel, want we doen het graag samen met de klant en de eindgebruikers. Thema’s als klimaat, biodiversiteit, energietransitie, circulaire economie en sport en bewegen zijn bij ons aan de orde van de dag. Waarom? Omdat ze in het kader van ruimtelijke ontwikkeling allemaal een bijdrage leveren aan een fijne samenleving. Met passie en plezier dragen wij daar graag ons steentje aan bij.

ONZE UITDAGING
Zeg je Vakgroep ViForis, dan zeg je ruimte voor buitenleven. Een van de projecten Is “Corio Glana” dit nog steeds lopende project heeft in de afgelopen tien jaar voor mooie uitdagingen gezorgd. “De beek begint in Heerlen en gaat door Voerendaal naar Sittard, Susteren en zo door naar de Maas. Het gaat dan om de Geleenbeek en andere beekjes die hierop uitkomen. Denk aan bijvoorbeeld meanderingen en de aanleg van recreatieve voorzieningen. Het project is opgedeeld in zogenoemde ‘highlights’ die we de afgelopen tien jaar hebben uitgevoerd en waar we nu nog mee bezig zijn. Dit project heeft ViForis groot gemaakt. Hier zijn we trots op.” vertelt vakgroep hoofd Maurice Vroomen.

GEEN FUNCTIEOMSCHRIJVING, WEL EEN RICHTING
We hebben geen vaste functieomschrijvingen, dus je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen rol uitdagend en interessant te maken. Wij hebben veel vertrouwen in je dat jij weet hoe je deze rol het beste kunt invullen. Het team waarin je gaat werken is sociaal, trots en collega’s staan voor elkaar klaar, dit is dan ook de fundering van de vakgroep.

WAT GA JE DOEN?
Als startende “Projectmedewerker Natuur en Water” werk je aan projecten gericht op natuurbehoud en waterbeheer, waarbij je jouw (technische) kennis toepast. Dit doe je in samenwerking met een ervaren team van professionals. Je ondersteunt bij het ontwikkelen, plannen en implementeren van waterbouwprojecten met een focus op natuurbehoud en ontwikkeling. Je bent actief betrokken bij het coördineren van alle fasen van het project, inclusief planning, budgettering, rapportage en toezicht.

WAT BIEDEN WE JOU
Bij Kragten werken we met ruim 240 mensen met passie, plezier, trots en betrokkenheid. Ons bedrijf heeft een familiecultuur. Lange termijn-relaties zijn belangrijk voor ons. We vinden het fijn als iedereen zich bij ons thuis voelt, kijken om naar elkaar en nemen samen beslissingen. Zoals je dat met je familie om de keukentafel doet. Zo staan we er écht samen voor.

ONZE VRAAG AAN JOU
We vragen een Hbo-opleiding op het gebied van civiele techniek. Je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel en je vindt het leuk om te werken in teamverband.

Interesse? Stuur je sollicitatie naar job@kragten.nl.
Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact op met Maurice Vroomen (Vakgroephoofd ViForis) telefoon: 088-3366333. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Michiel van Den Beuken via job@kragten.nl of 06-417 83 713

Solliciteer!