Adviseur/ Projectleider Bodem (Standplaats Rosmalen of Herten)

Bij ons draait alles om de inrichting, herinrichting en beheer van de (openbare) ruimte. En daarmee zijn we tastbaar aanwezig in de samenleving. Daar zijn we trots op. Gepaste trots wel, want we doen het graag samen met de klant en de eindgebruikers. Thema’s als klimaat, biodiversiteit, energietransitie, circulaire economie, sport en bewegen zijn bij ons aan de orde van de dag. Waarom? In het kader van ruimtelijke ontwikkeling leveren ze allemaal een bijdrage aan een fijne samenleving. Met passie en plezier dragen wij daar graag ons steentje aan bij.

Wij zoeken een Adviseur/ Projectleider Bodem (40 uur)


ONZE UITDAGING

Door een grote bouwopgave en groeiambities van de industrie, uitdagingen op het gebied van de energietransitie en ambities op het gebied van natuurontwikkeling en waterbouw wordt de druk op de toch al schaarse ruimte in Nederland steeds groter. Al deze ontwikkelingen vinden plaats op of in onze bodem. Gezien deze grote druk dienen we dus slim om te gaan met onze bodem. Het zien en benutten van kansen om de bodem voor meerdere functies te kunnen gebruiken is daarbij van groot belang.


GEEN FUNCTIEOMSCHRIJVING, WEL EEN RICHTING

Voor de versterking van de bodemspecialisten binnen onze vakgroep Milieu zijn wij op zoek naar een ervaren adviseur (water)bodem. Wij hebben geen vaste functieomschrijvingen, dus je krijgt de ruimte en vrijheid om jouw rol zo uitdagend en interessant mogelijk te maken voor jezelf en voor Kragten. We hebben wel een denkrichting; we zoeken een daadkrachtige adviseur die bij projecten op het gebied van ruimtelijke ordening, water(bouw), infra en cultuurtechniek de specialist is op het gebied van (water)bodem. We zoeken expliciet een adviseur. Je hebt ervaring met zowel tendertrajecten als met het breed adviseren binnen projecten omtrent de omgang met (water)bodem gedurende de planvoorbereiding. Daarnaast ben je in staat onze interne, publieke én private klanten te adviseren op het gebied van duurzaam bodembeheer en slimme maatwerkoplossingen.


ONZE VRAAG AAN JOU

Een HBO opleiding (bij voorkeur Milieukunde of vergelijkbaar) , aangevuld met minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring. Je hebt een flexibele instelling en kijkt graag buiten de grenzen van je eigen vakgebied.


WAT BIEDEN WE JOU

Bij Kragten werken we met 220 mensen met passie, plezier en betrokkenheid aan de huidige maatschappelijke uitdagingen op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. Ons bedrijf heeft een familiecultuur; lange termijn-relaties zijn voor ons belangrijk. We vinden het fijn als iedereen zich bij ons thuis voelt, kijken om naar elkaar en maken samen beslissingen. Zoals je dat met je familie om de keukentafel doet. Zo staan we er écht samen voor. En we bieden je uiteraard een marktconform salaris.
Je gaat onderdeel uitmaken van een vakkundig en enthousiast team van 20 ervaren milieuconsultants. Zij wisselen regelmatig ervaringen met elkaar uit om onze dienstverlening op een steeds hoger niveau te krijgen.


Interesse? Stuur je motivatie en CV naar job@kragten.nl
Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact op met Peter Kaasenbrood, Vakgroephoofd Milieu, telefoon: 06-42458816. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Michiel van den Beuken via job@kragten.nl of 06- 417 83 713.

Solliciteer!