Civieltechnische Kameleon (Standplaats Rosmalen of Herten)

Bij ons draait alles om de inrichting, herinrichting en beheer van de (openbare) ruimte. En daarmee zijn we tastbaar aanwezig in de samenleving. Daar zijn we trots op. Gepaste trots wel, want we doen het graag samen met de klant en de eindgebruikers. Thema’s als klimaat, biodiversiteit, energietransitie, circulaire economie, sport en bewegen zijn bij ons aan de orde van de dag. Waarom? In het kader van ruimtelijke ontwikkeling leveren ze allemaal een bijdrage aan een fijne samenleving. Met passie en plezier dragen wij daar graag ons steentje aan bij.

Wij zoeken een Civieltechnische Kameleon
(projectleider, ontwerper en toezichthouder / directievoerder) (40 uur)
(Standplaats Rosmalen of Herten)

ONZE UITDAGING

De civieltechnische opgaven die er liggen zijn groot en worden nog groter de komende jaren. Om de hoeveelheid werk aan te kunnen zoeken we mensen: een projectleider, ontwerper en toezichthouder / directievoerder. Niet afzonderlijk, dat mag wel, maar bij voorkeur in een combinatie, omdat onze integrale projecten dat vragen.

GEEN FUNCTIEOMSCHRIJVING, WEL EEN RICHTING

Wij hebben geen vaste functieomschrijvingen, dus je krijgt de ruimte en vrijheid om jouw rol zo uitdagend en interessant mogelijk te maken voor jezelf en voor Kragten. We gaan graag met jou in gesprek over de vaardigheden die je nu beschikt, maar zeker ook over jouw ambitie. Bij Kragten werken we vanuit de Kragt van vertrouwen en dat betekent dat wij mensen inzetten op projecten waar ze energie van krijgen en waar ze zich kunnen ontwikkelen. Bij ons werk je echt vanuit je intrinsieke motivatie en daardoor verzetten we bergen werk en halen we de juiste resultaten.
Wij geloven in een juiste combinatie van kwaliteiten; niet vanuit één vastomlijnde rol, maar een combinatie waarover wij het samen eens zijn.

ONZE VRAAG AAN JOU

Heb je een civieltechnische opleiding? En eventueel ook nog ervaring? Of heb je minder ervaring, maar wel de juiste opleiding? In beide gevallen ben je welkom voor een gesprek. Zolang je maar energie meebrengt én krijgt van een civieltechnische omgeving en het leuk vindt om actief te zijn binnen de openbare ruimte.

WAT BIEDEN WE JOU
Je gaat onderdeel uitmaken van een vakkundig en enthousiast team van circa 25 civiele techneuten. Samen met de 225 andere collega’s werken wij aan mooie en diverse projecten. Op verschillende niveaus, in verschillende rollen en voor verschillende opdrachtgevers. We bieden je uiteraard een marktconform salaris.

Interesse? Stuur je motivatie en CV naar job@kragten.nl
Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact op met Harold Stultiens, Vakgroephoofd Infratechniek, telefoon: 06-29632704. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Michiel van Den Beuken via job@kragten.nl of 06-417 83 713.

Solliciteer!