Financieel Specialist

FINANCIEEL SPECIALIST
( Herten)

Bij ons draait alles om de inrichting, herinrichting en beheer van de (openbare) ruimte. En daarmee zijn we tastbaar aanwezig in de samenleving. Daar zijn we trots op. Gepaste trots wel, want we doen het graag samen met de klant en de eindgebruikers. Thema’s als klimaat, biodiversiteit, energietransitie, circulaire economie en sport en bewegen zijn bij ons aan de orde van de dag. Waarom? Omdat ze in het kader van ruimtelijke ontwikkeling allemaal een bijdrage leveren aan een fijne samenleving. Met passie en plezier dragen wij daar graag ons steentje aan bij.
En dit kan natuurlijk alleen maar als de basis goed georganiseerd is, dat onze collega’s hun salaris ontvangen, facturen op tijd worden verstuurd en er actueel inzicht is in de cijfers.

Wij zijn dan ook op zoek naar een enthousiaste  financieel specialist (32-40 uur) om ons team te versterken.

Wat ga je doen?
Jouw kracht en jouw passie zit in de cijfers en het “in control” zijn hiervan. Onze basis is in ons ERP-systeem goed geregeld, maar jij ziet altijd verbeteringen en implementeert deze actief. Je krijgt energie van vraagstukken op het gebied van (salaris)administratie en weet hoe wij moeten voldoen aan de meest actuele wet- en regelgeving, of je pluist dit uit.  Tot je aandachtsgebieden hoort de volledige verwerking en uitvoering van de salarisadministratie, inclusief het berekenen van salarissen, vergoedingen en andere arbeidsvoorwaarden. Maar ook andere administratieve uitdagingen pak je op samen met collega’s van de afdeling. Je werkplek is in Herten, maar het is fijn als je één dag in de week ook op onze locatie in Rosmalen bent.


Wat bieden wij jou?
Bij ons werken ruim 240 mensen met passie, plezier, trots en betrokkenheid. Ons bedrijf heeft een familiecultuur en daarom zijn lange termijn-relaties belangrijk. Bij een vast dienstverband bestaat dan ook de mogelijkheid om certificaten te kopen, waardoor je mede-eigenaar van Kragten wordt.
We vinden het fijn als iedereen zich bij ons thuis voelt, kijken om naar elkaar en nemen samen beslissingen. Zoals je dat met je familie om de keukentafel doet. Zo staan we er écht samen voor. De arbeidsvoorwaarden moeten natuurlijk ook passen bij je persoonlijke situatie. Zo kun je bijvoorbeeld het flexibel in te zetten salarisdeel ook gebruiken om extra verlof op te nemen.

Wat vragen wij?
We zoeken een collega met een afgeronde Hbo-opleiding in de richting van salarisadministratie of vergelijkbaar. Je bent een expert in je vak en wil graag in een klein en enthousiast team werken. ERP-systemen hebben geen geheimen voor jou en je bent goed op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving.

Interesse?
Stuur dan je CV naar job@kragten.nl.
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Stephan Theunissen, Directeur via 06-20360776.

Solliciteer!