Junior Adviseur Water

Wij zoeken een Junior Adviseur Water
(Standplaats Rosmalen of Herten)

ONZE UITDAGING.
Ben jij klaar voor een uitdagende rol in het stedelijke waterbeheer? Bij ons speel je een cruciale rol in het aanpakken van waterproblemen in stedelijke gebieden. Met de toenemende uitdagingen door klimaatverandering, zoeken we een Junior Adviseur Water die gepassioneerd is om innovatieve oplossingen te bieden.

GEEN FUNCTIEOMSCHRIJVING, WEL EEN RICHTING
Wij hebben geen vaste functieomschrijvingen, dus je krijgt de ruimte en vrijheid om jouw rol zo uitdagend en interessant mogelijk te maken voor jezelf en voor Kragten. We hebben wel een denkrichting; We hechten geen waarde aan jarenlange ervaring, maar juist aan jouw passie, inzet en de bereidheid om te leren. Als Junior Adviseur Water krijg je de kans om betrokken te zijn bij het ontwikkelen van duurzame oplossingen voor actuele vraagstukken rondom wateroverlast en rioleringsproblematiek. Hierbij ben je niet slechts een toeschouwer, maar een actieve deelnemer die op een pragmatische manier advies geeft.
De projecten waaraan je zult bijdragen, variëren van samenwerkingen met private partijen tot gemeenten en waterschappen. Dit biedt jou de mogelijkheid om een breed scala aan ervaringen op te doen en je te verdiepen in diverse facetten van het stedelijke waterbeheer. Kortom, bij Kragten krijg je de ruimte om jouw enthousiasme om te zetten in concrete oplossingen die een positieve impact hebben op de waterhuishouding in stedelijke gebieden.

ONZE VRAAG AAN JOU
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat met een afgeronde opleiding op Academisch of HBO niveau, bij voorkeur in de richting van civiele techniek, hydrologie en/of watermanagement. Belangrijk is dat je geen specifieke werkervaring hoeft te hebben; wij hechten meer waarde aan jouw passie voor stedelijk waterbeheer.

WAT BIEDEN WE JOU
Bij Kragten werken we met circa 240 mensen met passie, plezier, trots en betrokkenheid aan de huidige maatschappelijke uitdagingen op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. Ons bedrijf heeft een familiecultuur. Zo vinden we bijvoorbeeld lange termijn-relaties belangrijk, vinden het fijn als iedereen zich bij ons thuis voelt, kijken om naar elkaar en nemen samen beslissingen. Zoals je dat met je familie om de keukentafel doet. Zo staan we er écht samen voor. En we bieden je uiteraard een goed salaris en arbeidsvoorwaarden. Je gaat onderdeel uitmaken van een vakkundig en enthousiast team van professionals. Je gaat aan de slag met leuke en uitdagende projecten onder begeleiding van een senior adviseur. Voorbeeldprojecten zijn strategische klimaatadaptatieplannen en groen- blauwe agenda’s en netwerken.

Interesse? Stuur je motivatie en CV naar job@kragten.nl
Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact op met Paul van Zandvoort, Vakgroephoofd Water, telefoon: 088-3366333. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Michiel van Den Beuken via job@kragten.nl of 06-417 83 713.

Solliciteer!