Projectmanager

Wij zoeken een Projectmanager
(Standplaats Herten)

Bij ons draait alles om het maken van plannen en de inrichting en beheer van de (openbare) ruimte. En daarmee zijn we tastbaar aanwezig in de samenleving. Daar zijn we trots op. Gepaste trots wel, want we doen het graag samen met de klant en de eindgebruikers. Thema’s als klimaat, biodiversiteit, energietransitie, circulaire economie en sport en bewegen zijn bij ons aan de orde van de dag. Waarom? Omdat ze in het kader van ruimtelijke ontwikkeling allemaal een bijdrage leveren aan een fijne samenleving. Met passie en plezier dragen wij daar graag ons steentje aan bij.

ONZE UITDAGING
Zeg je Vakgroep ViForis, dan zeg je ruimte voor buitenleven. Een van de projecten Is “Corio Glana” dit nog steeds lopende project heeft in de afgelopen tien jaar voor mooie uitdagingen gezorgd. “De beek begint in Heerlen en gaat door Voerendaal naar Sittard, Susteren en zo door naar de Maas. Het gaat dan om de Geleenbeek en andere beekjes die hierop uitkomen. Denk aan bijvoorbeeld meanderingen en de aanleg van recreatieve voorzieningen. Het project is opgedeeld in zogenoemde ‘highlights’ die we de afgelopen tien jaar hebben uitgevoerd en waar we nu nog mee bezig zijn. Dit project heeft ViForis groot gemaakt. Hier zijn we trots op.” vertelt vakgroep hoofd Maurice Vroomen.

GEEN FUNCTIEOMSCHRIJVING, WEL EEN RICHTING
Wij hebben geen vaste functieomschrijvingen; we geven jou de vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen rol uitdagend en interessant te maken. Als Projectmanager Buitenruimte krijg je de verantwoordelijkheid om sturing te geven en het overzicht te bewaken over diverse projecten gericht op ruimtelijke ontwikkeling en de inrichting van de buitenruimte.

WAT GA JE DOEN?
In deze cruciale rol fungeer je als verbindende schakel tussen verschillende belanghebbenden, zowel intern als extern. Je hebt passie voor de buitenruimte en gebruikt jouw brede inhoudelijke kennis om verbindingen te leggen tussen diverse aspecten binnen complexe integrale projecten. Jouw taken omvatten het onderzoeken, initiëren, ontwerpen, coördineren en uitwerken van multidisciplinaire vraagstukken op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling.


WAT BIEDEN WE JOU

Bij Kragten werken we met ruim 240 mensen met passie, plezier, trots en betrokkenheid. Ons bedrijf heeft een familiecultuur. Lange termijn-relaties zijn belangrijk voor ons. We vinden het fijn als iedereen zich bij ons thuis voelt, kijken om naar elkaar en nemen samen beslissingen. Zoals je dat met je familie om de keukentafel doet. Zo staan we er écht samen voor.

ONZE VRAAG AAN JOU
Met een Hbo-opleiding leg je een solide basis voor jouw rol als Projectmanager. Jouw ervaring binnen bijvoorbeeld de aannemerij en kennis van de uitvoering zijn een duidelijke meerwaarde. Je bent enthousiast, gedreven en creatief in het vinden van oplossingen voor ruimtelijke uitdagingen. Met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel draag je actief bij aan het creëren van een betere leefomgeving en aan de groei en trots van ons team

Interesse? Stuur je sollicitatie naar job@kragten.nl.
Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact op met Maurice Vroomen (Vakgroephoofd ViForis) telefoon: 088-3366333. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Michiel van Den Beuken via job@kragten.nl of 06-417 83 713.

Solliciteer!