Vacature Adviseur Geodesie

ONZE UITDAGING
Binnen de vakgroep geodata-management hebben we ruimte voor een adviseur geodesie. In die rol ben je de spil tussen klant, collega’s op kantoor en onze landmeters buiten. Je bent een adviseur voor onze klant, een technisch specialist voor de collega’s en je hebt een aansturende rol richting de buitendienst. Kortom, schakelen tussen uitvoering en advisering en schakelen tussen ‘buiten’ en ‘binnen’ is de uitdaging.


GEEN FUNCTIEOMSCHRIJVING, WEL EEN RICHTING
We hebben geen vaste functieomschrijvingen, want wij werken zoveel mogelijk vanuit onze passie en plezier. We zijn er namelijk van overtuigd dat dit ten gunste komt van de resultaten die we boeken. Er is wel een richting: je gaat je bezighouden met het adviseren en begeleiden van projecten waarbij landmeten een rol speelt. Je zoekt naar de beste manier om geodata te verkrijgen, van theodoliet en GPS tot drone en laserscanner. Je stuurt landmeters aan, zoekt buiten zelf naar de beste oplossing en adviseert onze klanten over de mogelijkheden.


ONZE VRAAG AAN JOU
Je hebt ervaring in het gebruik van landmeetkundige apparatuur en hebt kennis van geodetisch processen en berekeningen (bijvoorbeeld Move3). Uitzetwerk, terreinmodellen, waterpassingen en deformatiemetingen zijn voor jouw bekend werkterrein. Uiteraard werk je hierbij samen met je collega’s van de andere vakgroepen binnen Kragten, zoals infratechniek, water, ondergrondse infra, cultuurtechniek, etc. voor de invulling van integrale projecten.


WAT BIEDEN WE JOU
Je werkt aan toffe projecten, zoals deformatiemetingen aan de Maasdeltatunnel en de van Brienoordbrug in Rotterdam of brughoogte-metingen in het centrum van Utrecht. Maar ook projecten voor het waterschap en op door ons ontworpen sportcomplexen.
Nieuwe Kragten worden bij ons goed begeleid en er zijn volop kansen voor ontwikkeling en doorgroei; de mens staat bij ons centraal. Je krijgt 240 collega’s bij een bedrijf waarin de familiecultuur hoog in het vaandel staat; lange termijn-relaties zijn voor ons belangrijk. We vinden het fijn als iedereen zich bij ons thuis voelt, kijken om naar elkaar en maken samen beslissingen. Zoals je dat met je familie om de keukentafel doet. Zo staan we er écht samen voor.


INTERESSE?
Stuur je motivatie en CV naar job@kragten.nl.
Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact op met Tom Wesselink, vakgroephoofd geodata, via telefoonnummer 06 – 1094 06 79. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Kitty van der Linden via job@kragten.nl of 06 – 229 308 11.

Solliciteer!