Met de Kragt van Vertrouwen door deze crisis

Wat een bizarre tijd. Hopelijk zijn jij en je dierbaren nog gezond!     

We worden allemaal, persoonlijk of zakelijk, getroffen door het coronavirus. Zeker nu de maatregelen vanuit de overheid weer moesten worden aangescherpt. Kragten volgt die maatregelen natuurlijk nauwgezet op. De gezondheid en veiligheid van jou en van onze medewerkers staat voorop.

We zetten al onze creativiteit en alle beschikbare middelen in om de samenwerking met elkaar, met onze klanten en partners voort te zetten. Op gepaste afstand natuurlijk maar met veel passie om ons werk uit te voeren, veelal vanuit thuis en via de digitale middelen die ter beschikking staan. Het geeft energie om te zien hoe dan plotseling veel kan, nieuwe ontwikkelingen worden omarmd en innovaties worden opgepakt. Enkele voorbeelden van digitale voorlichting, visualisaties van plannen en mogelijkheden om online te reageren, bijvoorbeeld bij participatietrajecten vind je hier. Misschien inspireren ze ook jou.

Wij willen samen met jullie daar op doorpakken en er alles aan doen om de gewaardeerde opdrachten, de prettige samenwerking en de mooie projecten in deze tijd voort te zetten. Maar neem met vragen of juist goede suggesties ook gerust contact met ons op; we blijven graag met jullie verbonden. Dat kan via de bij jou bekende collega als contactpersoon of via het algemene mailadres en telefoonnummer.

‘You’ll never walk alone’
Wij lopen met je mee, al is dat nu meer virtueel dan fysiek.