Per 1 oktober 2023 nemen wij ViForis over

Per 1 oktober 2023 nemen wij ViForis over

Geplaatst op: 27-09-2023

Per 1 oktober 2023 nemen wij ViForis uit Roermond over. ViForis houdt zich net als wij bezig met ontwerp, beheer en advies van zowel stedelijk als landelijk gebied. ViForis is een sterke marktspeler als het gaat om het groen-blauwe domein (water-natuur) en voor Kragten geen onbekende partij, aangezien we al diverse malen hebben samengewerkt.


Raf Dittrich, directeur ViForis: “We waren op zoek naar een bedrijf om onze toekomstige werkzaamheden voort te kunnen zetten. En om continuïteit te bieden aan onze klanten en medewerkers. In Kragten hebben wij een geschikte partner gevonden”.


Voor de nieuwe groep collega’s wordt bij Kragten een aparte vakgroep opgericht. Voorlopig blijven de medewerkers van ViForis fysiek werken in hun huidige kantoor in Roermond. We zijn blij met de versterking van ViForis. En qua cultuur past dit ook goed: we zijn beide een ‘platte’ organisatie met meewerkende eigenaars, er zijn korte lijnen en we werken beide binnen een familiecultuur. Per 1 oktober 2023 gaan de vijftien medewerkers van ViForis onze 220 medewerkers tellende organisatie versterken.


Op de foto: Maurice Vroomen (ViForis) Jan-Willem Boots (Kragten) Joris Janissen (Kragten) Raf Dittrich (ViForis) Harry van Duijnhoven (Kragten) Hannie de Caluwe (ViForis)