Dynamisch Asset Management in 5D voor Fresh Park Venlo

Ook Asset Management is te beschouwen in meerdere dimensies. Niet alleen de ruimtelijke 3D-dimensies, waarin bouw en infra zich afspelen. Maar ook in de 4e dimensie Tijd en de, vaak minder beschouwde, 5e dimensie Context, waarin de externe invloeden, zoals wet- en regelgeving, maar ook belangen en vragen van organisaties een bepalende rol spelen. Samen met Fresh Park Venlo werkt Kragten aan het definiëren, beheersen en invullen van deze dimensies.

Wat is Fresh Park Venlo?
Fresh Park Venlo is een 130 hectare groot businesspark met een ongekende clustering van versbedrijven, -producten en -kennis. Fresh Park Venlo is de thuisbasis van zo’n 130 versbedrijven en toeleveranciers. Of het nu vlees, vis, zuivel, sierteelt of groenten en fruit zijn, alles komt samen op Fresh Park Venlo. Per dag zijn er zo’n 1.600 vrachtwagens en gemiddeld 3.000 medewerkers op het park aanwezig. Dynamiek gegarandeerd!

Wat is het belang van Fresh Park Venlo?
Fresh Park Venlo is 24 uur per dag en 7 dagen per week in bedrijf. Ons doel is de betrouwbaarheid naar de klanten (huurders en terreingebruikers) naar het hoogst mogelijke niveau te brengen: in één keer goed, op tijd en tegen een correcte prijs. Dat is Operational Excellence voor Fresh Park Venlo B.V.!

Maar deze Operational Excellence is extreem dynamisch. De agrifood-markt is voortdurend in beweging en bepaalt samen met de maatschappelijke trends hoe de bedrijven op Fresh Park Venlo B.V. ageren. Dit betekent dat alle werkzaamheden die op het terrein worden voorbereid en uitgevoerd agile genoeg moeten zijn om deze dynamiek te volgen. Er moet sprake zijn van ‘No regret’-keuzes en deze keuzes maken wij niet alleen, maar samen met gebruikers en huurders, partners en leveranciers.

Kragten en Fresh Park Venlo B.V. kijken dan ook bewust naar langdurige projectongebonden samenwerkingen met partners en leveranciers, open contractvormen met ruimte voor innovatie en meerwaarde en realiseren op deze wijze de gewenste oplossingsvrijheid in projecten en producten. Bovendien leidt deze samenwerking tot zichtbare kostenbesparingen en efficiëntieverbeteringen.

Alleen door een eenduidige, open en eerlijke samenwerking is het voor ons mogelijk om elke dag weer opnieuw op de juiste manier invulling te geven aan het Asset Management op Fresh Park Venlo en daarmee de Operational Excellence van Fresh Park Venlo B.V. te borgen en te continueren.

Project:
Dynamisch Asset Management in 5D voor Fresh Park Venlo
Locatie:
Venlo
Klant:
Fresh Park Venlo
Terug naar projecten