Gover A27-A28 Utrecht

Utrecht is het verkeershart van Nederland. Opstoppingen rondom de stad hebben gevolgen voor de doorstroming van het verkeer in alle richtingen. Daarnaast is de stad zelf door de drukte ook minder goed bereikbaar. Daarom worden verschillende knelpunten rondom Utrecht versneld aangepakt.

De A27 tussen Everdingen en Lunetten, de A27 tussen Lunetten en Rijnsweerd en de A28 tussen Rijnsweerd en Hoevelaken werden allen verbreed voor een betere doorstroming

Het project is aangenomen door de Combinatie De Utrechtse Tulp. Deze combinatie heeft Kragten ingeschakeld voor het verzorgen van essentiële delen van het Elektronisch Oplever Dossier (EOD) . Onderdeel hiervan zijn onder andere DTB, Doorrijprofielen, Kern-GIS en Garantiebank Verhardingen

De vervaardigde data is aan de hand van nieuw vervaardigde luchtfoto’s, door Kragten en Combinatie De Utrechtse Tulp, gezamenlijk op onze locatie in Den Bosch gecontroleerd. Mede hierdoor was het kwaliteitsniveau van aflevering aan RWS van een heel hoog niveau.

Combinatie De Utrechtse Tulp is een samenwerkingsverband tussen VolkerWessels bedrijven (Van Hattum en Blankevoort, KWS Infra, ,Gebr. Van Kessel, Vialis) en Mourik Groot-Ammers.

Project:
Gover A27-A28 Utrecht
Locatie:
Utrecht
Klant:
(CDUT) Combinatie De Utrechtse Tulp
Terug naar projecten