Uitbreiding en opwaardering vakantiepark Katjeskelder Oosterhout

De Katjeskelder is een voormalige camping waarin een tiental jaren geleden de eerste transformatie heeft plaats gevonden middels de typische A-frame woningen in een voor die tijd moderne woning.

Na de overname door Roompot zijn de overige campingterreinen ook getransformeerd in clusters vakantiewoningen in een tamelijk kleinschalige setting. Het nieuwe gedeelte is op basis van dezelfde woningen uitgewerkt met een nadrukkelijke eigentijdse gevels en daken. Verder is er een thematisering doorgevoerd van typische Brabantse gebruiken en beroepen om zo iedere cluster en elke recreatiewoning zijn eigen identiteit te geven. Dit wordt ondersteund middels bestrating, beplanting en meubilair/ speeltoestellen.

Kragten heeft het park uitgebreid geanalyseerd en aanbevelingen gedaan voor de stedenbouwkundige opzet, de gehele inrichting en het toekomstig beheer van het terrein. Naast de twee grote clusters van woningen is tevens de centrumomgeving opgewaardeerd tot een aantrekkelijk verblijfsgebied/ plein, met een uitnodigend terras.

Project:
Uitbreiding en opwaardering vakantiepark Katjeskelder Oosterhout
Locatie:
Oosterhout
Klant:
Arcus Projectontwikkeling
Terug naar projecten