Webinar Aan de slag met een circulair en klimaatadaptief cultuurplein

Webinar Aan de slag met een circulair en klimaatadaptief cultuurplein

Stadswerkregio Zuidoost nodigt u uit voor het webinar: Aan de slag met een circulair en klimaat adaptief cultuurplein, op 13 december van 14.00 uur – 15.00 uur. Aanmelden? klik hier

Hoe kom je tot een circulair en klimaat adaptief cultuurplein? Hoe stel duidelijke ambities en werk je samen met partners aan bewustwording en verandering? Hoe pak je dit duurzaam aan? En hoe zit het met samenwerking en subsidies? Tijdens dit webinar hoort u alle ins en outs van dit project, waarbij innovatief én circulair is gewerkt.

Tot slotte krijgt u een toelichting op het watermanagement systeem dat regenwater buffert en zorgt voor een groen plein, heel de zomer lang!

Bas van de Lisdonk, projectleider openbare werken van de gemeente Horst aan de Maas en Joop Schaghen, adviseur duurzaam ontwerp van Kragten nemen u mee in dit onderwerp. Meld u aan en stel al uw vragen!
Chat en terugkijken

Tijdens dit webinar kunt u uw vragen via chat stellen. Komt het tijdstip u niet uit? Meldt u dan toch aan. Want u krijgt na afloop van de live-uitzending een terugkijklinkje zodat u de webinars kunt bekijken op ieder gewenst moment.